Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

God of War 4 - Kratos északra utazik?
Odin és a haverok nem lesznek biztonságban.

NerdLeaks áldásos tevékenységének köszönhetően kiderült, hogy készül a God of War 4, de van egy jóféle csavar is a történetben. A kiszivárgott képekből arra lehet következtetni, hogy a sorozat búcsút mond a megszokott görög mitológiának, és inkább északi vizekre evez.

A kiszivárgott concept artokat azóta eltávolították, de ugye ami egyszer felkerül a netre, az ott is marad, a NeoGAF-on ennek megfelelően meg is lehet nézni az egyelőre meg nevezett művész munkáit, aki állítólag tavaly dolgozott a Sony Santa Monica főhadiszállásán.

Az északi környezetnek megfelelően természetesen maga Kratos is megváltozott egy picit. Emberes szakállt növesztett, és harci fejszével fogja sanyargatni a skandináv mitológia kevésbé szerencsés lényeit és isteneit.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr488637880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása