Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Az Overwatch animációs rövidfilmek kegyetlenül hangulatosak
A Blizzard mindig is értett a hergeléshez.

Az Overwatch megjelenése már látótávolságon belül van, így egyre nagyobb adagokban kapjuk a marketingmorzsákat is. A Blizzard szerencsére ezt rendkívül ízlésesen és hatásosan csinálja, legalábbis a legutóbb megosztott két animációs rövidfilm brutálisan jól sikerült, ami egyrészt elültette bennünk a folytatások iránti vágyat, másrészt pedig egyre komolyabban várjuk magát a játékot is, ami lehet, hogy egy új korszak kezdetét fogja jelenteni a csapatalapú lövöldék világában.

Én a Quake 3 óta nem játszottam ilyen típusú játékkal, de az Overwatch-ra teljesen rá vagyok pörögve. Tudom, szégyen, de ez van. - a főszerk.

Az első animációs kisfilm Winstonra, a tudós gorillára koncentrál, akit váratlan támadás ér laborjában.

 A  második kisfilmben a Widowmaker és Tracer karakterek csapnak össze egy drámai küzdelemben.

Az animáció mindkét esetben kegyetlen jó, mondhatni szokásos Blizzard minőséget képviselnek, alig várjuk a folytatásokat. Az Overwatch megjelenése május végén esedékes, szóval még a hype-vonat még sokáig fog zakatolni. Nagyon bízunk benne, hogy nem fogunk csalódni.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr258637882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása