Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Fémkockák az örökkévalóságnak
Ezekkel ölni is lehet.

Valahol félelmetes belegondolni, hogy mekkora piaca van a különleges dobókockáknak dobótesteknek. Akár Mammut agyarból készült K20-szal is dobálhatjuk a kritikus találatokat, de miért állnánk meg itt, ha fémmel is dobálózhatunk?

Aaron Besser ilyen fémből készült kockákat kezdett készíteni hobbiból, ám később feleségével úgy gondolták, érdemes lenne szinten lépni a bizniszben, ezért megalapították a Trayser Metal Works-öt.

Most épp Kickstarteren gyűjtenek komolyabban felszerelése, hogy simábban menjen a gyártás. Egész jól állnak, már 85 ezer dollárt kalapoztak össze, és még egy hétig lehet adakozni, úgyhogy Besseréknek nem nagyon kell aggódni a házi kockagyár miatt. Reméljük, ők nem bulizzák el a pénzt.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr148637688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása