Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A hangyaszimulátor fejlesztői nőkre és piára tapsolták el az összegyűjtött pénzt
Egy újabb példa a közösségi finanszírozás árnyoldaláról.

image

Alapvetően nagyon nagy rajongói vagyunk a különböző Kickstarteres és egyéb közösségi finanszírozási projekteknek, ám sajnos vannak olyan esetek, amikor a szép ígéretek az emberi gyarlóság oltárán lehelik ki lelküket. Emlékezzünk csak a Mighty No. 9-féle blamázsra, hogy a közelmúltból hozzunk egy példát.

Az Ant Simulator története is hasonlóan kínos. A vezető programozó legutóbbi vlogjában arról tájékoztatta a rajongókat, hogy kaszálják a projektet, ugyanis fejlesztőtársai (akikkel egyébként 11 éve baráti kapcsolatban van) gyakorlatilag felélték a fejlesztésre szánt összeget. Eric Tereshinski elmondta, hogy üzlettársai a francos éttermek és a drága piák mellett sztriptíztáncosnők bugyijaiba csúsztatták a Kickstarteres és befektetői lóvét, ami több mint gáz, amiért Tereshinski felmondott. A szégyenteljes vallomás itt hallható:

Mi persze arra is kíváncsiak lennénk, hogy Tereshinski úr mit csinált, amíg a cimborái fullba nyomták a császárt. Az övé eddig egy szép, kerek történet, amelyben régi barátok ellenségekké váltak, ahol ő lett az áldozat, akinek kirúgták a segge alól a széket, de ne feledjük, hogy ilyen sztorik csak a mesékben léteznek. Vagy Degecen születtünk?

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr138637692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása