Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Guinness-rekordot állított fel a Trónok Harca sztárja
A Hegy két, összesen 450 kilós hűtővel tett meg 20 métert.

A Trónok harca rettenthetetlen harcosát, Gregor “A Hegy” Clegane-t az izlandi erősember Hafþór Júlíus “Thor” Björnsson alakítja, aki a valódi életben is egy hegyomlás: 205 cm magas és 175 kiló. Egy olasz showműsorban egy Guinness-rekordot kíséreltek meg felállítani hasonló méretekkel rendelkező sporttársával, a litván világbajnok Zydrunas Savickassal. A feladatuk az volt, hogy tegyenek meg 20 métert két hűtővel a vállukon – ez közel fél tonna súlyt jelent.

A korábbi Világ Legerősebb Embere bajnok litvánnak egy pillanatra le kellett tennie a rettenetes súlyt, így vesztett pár másodpercet, de az izlandi Hegy végigrombolt a 20 méteren kevesebb mint 20 másodperc alatt. Aki eddig kételkedett volna a Hegy erejében, most már tényleg retteghet, mert túlélte a Oberyn mérgezett lándzsáját és felépülése után a Királyi Testőrség tagja lett, így biztosan visszatér a hatodik évadban.

A Trónok harca hatodik évadát április 24-én mutatják be. Itt gyűjtöttük össze, hogy mit lehet tudni az új évadról.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr348637808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ElitLila 2016.05.21. 11:35:15

"túlélte a Oberyn mérgezett lándzsáját és felépülése után a Királyi Testőrség tagja lett"
Öööö, az ugye nincs meg ezek szerint, hogy nem élte túl, meghalt, és most élőhalottként szolgál?
Csak úgy FYI jelleggel...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása