Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Final Fantasy XV - nem lesznek nehézségi szintek
A fejlesztők másban gondolkodnak.

image

A Final Fantasy XV (valaha Final Fantasy Versus XIII) elvileg idén megjelenik, ami nagyszerű, hiszen már majdnem 10 éve várjuk a játékot. A fejlesztők is egyre aktívabbak a közösségi csatornákon, nemrég például a Square hivatalos fórumán válaszoltak a rajongók kérdéseire, ahol kiderült, hogy a Final Fantasy XV-ben nem lesznek hagyományos nehézségi fokozatok.

A fejlesztők válaszaiból az derült ki, hogy nehézségi szintek helyett különböző harci módok lesznek, amelyek között remélhetőleg minden játékos megtalálja a neki legjobban tetszőt. Lesz akció-orientált, technikai mód is, de a lassabb, kimértebb játékosokról sem feledkeztek el a fejlesztők.

Természetesen folyamatosan váltogathatunk a különböző módok között, ugyanakkor egyelőre még nagyon kevés információ áll rendelkezésre azzal kapcsolatban, hogy ez hogyan is fog működni valójában. Mi kíváncsian várjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr728637488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása