Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

LEGO BB-8, avagy a gömb kockásítása
Lehet, hogy önálló LEGO-készletet kap a közönségkedvenc droid.

A Star Wars: Az ébredő Erő egyik legnépszerűbb karaktere BB-8, a gömb alakú kis droid, amely már a film előtt is egész komolyan megihlette a különböző játékgyártókat, elég csak a Sphero csodájára gondolni.

Bár hivatalos LEGO minifigura változat már létezik a különböző Star Wars készleteknek köszönhetően, Henrik Lorentzen azonban továbbment egy lépéssel, és egy 227 kockából álló modellként alkotta újra a kis droidot, amely elkészültét ebben a vidóban meg is nézhetitek:

Henrik természetesen annak örülne a legjobban, ha készlete egy nap hivatalossá válna, ezért fel is tette ötletét a LEGO Ideas oldalra, hogy támogatókat gyűjtve megvalósuljon az álma.

Minden esély megvan egyébként a sikerre, a projekt jelenleg több mint 1275 támogatót számlál, és még 523 nap áll rendelkezésre, hogy elérje a 10000 támogatót, ami az alapvető feltétele annak, hogy a LEGO hivatalos ítészei áment mondjanak az ötletre.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr658637570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása