Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Izometrikus horror várható
Izometrikus horror várható
A hónap végén point-and-click rettegéssel ütjük el az időt.

image

Folytatódik a trailer hétvége, egyétek és vegyétek! Könnyed tartalom a szombat délutánra. A STASIS sikeres Kickstarter kampánya hoz nekünk egy kis retro borzongást.

Szombati atomprogram
Szombati atomprogram
Indítsd a hétvégét egy google térképpel irányított taktikai atomtöltettel!

Ez a fickó  létrehozta az eszközt, amivel titokban kiélhetjük a pusztítással kapcsolatos perverz kíváncsiságunkat és lamentálhatunk saját katasztrófafilmünkön.

Ide kattintva, a NUKEMAP segítségével , bárhol a világon lecsekkolhatod mekkora és milyen pusztítást okozna egy megfelelően elhelyezett atombomba!

Jó szórakozást! (???)

A Halo meghódítja az asztali játékok világát is
A Halo meghódítja az asztali játékok világát is
Még mindig Gen Con-lázban égünk.

image

Akárhogy is nézzük, az asztali játékok egyre durvábban törnek felfelé. Most mutogathatnánk a Gen Con rendezvény egyre növekvő népszerűségére, a Kickstarteres sikerekre vagy csak simán a megjelenő játékokra, de nem tesszük, egyszerűen konstatáljuk: most baromi jó gamernek lenni.

A Halo: Fleet Battles is tökéletes bizonyítéka annak, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni az asztali játékokat. A Spartan Games játékát gőzerővel demózták a hétvégi Gen ...

Újra mozikba kerül a 40 éves Gyalog galopp
Újra mozikba kerül a 40 éves Gyalog galopp
Legalábbis a nyúlon túl.

Idén ünnepli 40. évfordulóját a Gyalog galopp című kulturális mérföldkő, aminek alkalmából az angol és az amerikai mozik újra műsorra tűzik a kultikus komédiát. A különleges alkalomból kifolyólag a Monty Python még élő tagjai egy különleges bevezetővel is megtoldják a filmet, és arra bátorítják a rajongókat, hogy kosztümökben éljék át Arthur királyék szerencsétlenkedéseit.

A Gyalog galopp 40. évfordulós változata különleges együtt ...

Néhány hét múlva kezdődik a Q-Workshop Kickstarter-kampánya
Néhány hét múlva kezdődik a Q-Workshop Kickstarter-kampánya
Pathfinder kockák metálból.

image

A Q-Workshop kockái menők. Nemrég mi is hírt adtunk a hamarosan érkező Shadowrun ihlette kockákról , most azonban a lengyel cég első Kickstarter-kampánya áll a középpontban, amely néhány hét múlva fog elstartolni.

A közösségi kalapozás célja egy nagyon komoly fémből készült  D&D 3.75 Pathfinder  kockakészlet megvalósítása lesz. Kíváncsian várjuk, milyen stretch goalokat forgatnak a fejükben a lengyel kockák!

További részletekért ide tessék ...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása