Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Ilyen lenne az igazi Disney Star Wars
Szinte halljuk, ahogy Luke dalra fakad.

image

17 nappal a Star Wars: Az ébredő Erő bemutatója előtt szinte őskorinak tűnnek azok a fanyalgó hangok, amelyek akkor kaptak szárnyra, amikor a Disney felvásárolta a Star Wars brandet.

Azóta persze jöttek infók, képek és előzetesek, amelyek némileg enyhítették az aggodalmaskodók rossz érzéseit, de ugye Miki egér soha nem alszik, és csak akkor mondhatjuk ki nyugodt szívvel, hogy jó kezekben van a Star Wars, ha végre megnézhetjük a filmet.

Patrick Schoenmaker eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne a Star Wars, ha egy animációs alkotásról alkotásról lenne szó. Készített is néhány képet, amelyeken ikonikus Star Wars jeleneteket ábrázol, amelyek egyaránt eszünkbe juttatják a régi idők Disney-rajfilmjeit és a 90-es évek Cartoon Networkös TV-sorozatait.

image

image

image

image

image

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr478637298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása