Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

5 ok, amiért nem szívesen hívnánk meg Luke Skywalkert egy sörre
Új remény, mi?

image

Szögezzük le az elején, hogy Luke Skywalker végigmegy egyfajta jellemfejlődésen, ami király dolog! Ettől függetlenül a klasszikus trilógia első részében van néhány vállalhatatlan momentum, ami éppen elegendő ahhoz, hogy ne szóljunk neki a Mos Eisley kocsmában tartandó szombat esti ivászatról.

1. folyton húzza a száját

image

- Luke, most hova mész?
- Ahogy nézem, sehová. Megyek droidokat pucolni.

Nem véletlen, hogy szegény Owen bácsi és Beru néni durván megöregedett Luke nevelése alatt. Büdös neki a házimunka, folyton a haverokkal akar lógni, és visszapofázik a reggeli alatt. Hát micsoda modor ez?

2. az a frizura

image

Jó-jó, ez a mi hibánk igazából, csúnya dolog ilyen miatt kiközösíteni bárkit is. De akinek van némi tapasztalata a Keleti-Blaha-Nyugati aranyháromszög kocsmáinak látogatásában, az nagyon jól tudja, hogy így inkább málnaszörpöt vagy kék tejet kapnánk, nem pedig sört.

3. így kéri ki az italt

image

- Egy OLYAT lesz szíves!

Kell ezt tovább magyarázni?

4. buckapatkányok :(((

image

Aki arra büszke, hogy egy batár T-16-ossal vadászik ártatlan buckapatkányokra, azzal komoly problémák vannak. Az állatkínzás nem pálya!

5. Luke egy tömeggyilkos

image

A Halálcsillag felrobbantása bravúros volt. De vajon hányan lelték ott a halálukat? Luke-ot ez nem igazán hatja meg. Csak röhög. Milyen ember az ilyen?

Ettől függetlenül ha Luke sörözni akar, tuti meg fogja oldani.

-Cae

Múltkor Boba Fettről is elmondtuk a magunkét.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr748637160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása