Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Hamarosan magyarul is játszhatjuk az X-winget
Hamarosan magyarul is játszhatjuk az X-winget
Exkluzív megjelenés a Star Wars: Az ébredő Erő örömére!

image

Örülhetnek az űrstratégák, ugyanis a Fantasy Flight Games X-wing miniatures új, Az ébredő Erő-höz igazított változata magyarul is kijön a Delta Vision gondozásában!

A kiadó a  blogján keresztül közölte a hírt:

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban….

A bizonytalanság korát éljük. Egyre fokozódó feszültség fojtogatja a galaxist, ahogy a birodalmi vezetőkből újraszerveződő Első Rend befolyása egyre csak növekszik, de a ...

A távirányítós BB-8 az eddigi legmenőbb Star Wars játék
A távirányítós BB-8 az eddigi legmenőbb Star Wars játék
Ezt a droidot keressük!

image

A távirányítós BB-8 holnaptól vásárolható meg, és egy kisebbfajta támadásnak számít a pénztárcák ellen (150 dollárért fogják vesztegetni), de nézzétek már meg, milyen menő!

Az irányítás egy mobilalkalmazáson keresztül történik (iOS, illetve Android készülékekről), de BB-8 automatikusan is tud szőnyegcirkálni, ráadásul még holoüzenetet is készíthetünk vele. Minden háztartásba kell egy ilyen!

Azt nem tudjuk, hogy nálunk mikortól lesz kapható ...

A Star Wars gonosztevői kisállatokkal pózolnak a jó ügy érdekében
A Star Wars gonosztevői kisállatokkal pózolnak a jó ügy érdekében
Az Erő van velük!

image

Az  Ottawa Humane Society  ötlete volt, hogy kreatív és vicces módon hívják fel a figyelmet a háziállatokra, ezért az 501-es légióhoz fordultak, majd elkészítettek egy szupercuki fotósorozatot, ahol rohamosztagosok, buckalakók és egyéb kétes erkölcsű létformák pózolnak megmentett állatokkal. Hát nem zseniális?

Képek a hajtás után!

...

8-bites asztali kártyajáték a Kickstarteren
8-bites asztali kártyajáték a Kickstarteren
Mert a pixel art az asztalon is menő!

Az utóbbi időkben szinte folyamatosan szállnak le a videojátékok a nosztalgiavonatról , ezért kezdünk immúnisak lenni a pixelgrafikára és a 8-bites prüntyögésre.

A Monster Allegiance azonban úgy 8-bites, hogy közben asztali kártyajáték, ráadásul egészen jópofa játékmechanikával van megáldva. A 2-4 játékosra optimalizált játékban szörnyhordákat kell irányítanunk, akik könnyedén ellenünk fordulhatnak, ha bénázunk, ezért okosan kell pakolgatnunk a ...

Ki mondta, hogy ciki a gitárszinti?
Ki mondta, hogy ciki a gitárszinti?
Valahogy így kell Sonic the Hedgehog zenéket játszani.

image

Apám mindig is óva intett a gitárszintitől. Még most is a fejemben zengenek intő szavai: “Édes fiam, felőlem még hárfázni is elkezdhetsz, de ha gitárszintetizátorozni akarsz, akkor biztos, hogy szűzen fogsz meghalni.”

Nos, tejfelesszájú legényként túl nagy befolyással volt rám az öreg, és sajnos hallgattam rá, de bár ne tettem volna! Most hallgassátok meg ezt a csodát, és mondjátok, hogy nem menő, amikor valaki a Green Hill Zone-t játssza a Sonic the ...

A Fantasy Flight Games megint elhozza a világvégét
A Fantasy Flight Games megint elhozza a világvégét
Ezúttal a földönkívüliek pusztítanak el mindent.

image

A Fantasy Flight Games End of the World szerepjáték-sorozata a zombik és a haragvó istenek után az idegenekkel kapcsolatos félelmeinket járja körül az Alien Invasion képében, amely idén év végén jelenik meg.

image

A könyv ötféleképpen dolgozza fel az idegen inváziót, a játékmechanika pedig a sorozat korábbi részeiben tapasztalt egyszerű és elegáns szabályokat fogja alkalmazni.

Ennek örömére le is ülünk hamarosan, hogy rittyentsünk egy tesztet a korábbi ...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása