Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Társasjáték Fieszta Rákospalotán
Ha csak egy programot tervezel be a hétvégére, ez legyen az.

14333111_1787986181479056_4394604423851265303_n.jpg

Istanbul, Stone Age, Imhotep, Marco Polo, Port Royal és a többiek

Ha valakinek mondanak bármit a fent felsorolt játékok, netán égető szükségét érzi annak, hogy kipróbálja őket, akkor ne fogja vissza magát és vegye az irányt hétvégén Rákospalota felé.

Az eseményre szeptember 24-én, a Csokonai Művelődési Házban 300 Forintos fejpénzért cserébe belépést lehet nyerni (a családi jegy 3 fő esetén 700 Ft), és mindezért a következő játékokat lehet kipróbálni:

Activity Irkafirka, Állatok a fedélzeten, Bioblo, Bison, Brainstorm, Camel Up kártyajáték, Cool am Pool, Dr. Gomb, Fladeranti, Fruit mix, Gockola, Hatalmas szörnyek, Imhotep, Istanbul, Karawanix, Kockázatos kaland, Marco Polo, Monstars, Muckinos, Port Royal, Presto! Presto!, Quadro Color, Quartex, Rummikub (5-6 fős), Rummikub Twist Special, Rummikub Twist, Schattenmeister, Splatto!, Spooky Wooky, Stone Age, Up the Rock, Witches, World Monuments

Ne vessen vissza senkit se, hogy esetlegesen nem ismeri a játékokat, hiszen a szervezők lelkes és szakértelemmel bíró csapata segít a játékszabályok elsajátításában.

Mindeközben a helyszínen két verseny is folyik majd, a Füles - Wizard kupára ugyan már nem lehet jelentkezni, de a Rummiklub versenyre 9:30-tól lehet nevezni, a meccsek pedig 10-kor kezdődnek.

Az eseményt a Társas Központ Egyesület és a JEM Magazin szervezi a Piatnik játékkiadóval karöltve, aki nagyon várós újdonságokkal rukkolt ki az idei szezonra.

További részletek az esemény Facebook-oldalán.

- KralleKralle

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr5111733431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása