Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Három Han Solo-filmet is kapunk
A Star Wars egyik legnépszerűbb karaktere saját trilógiát kap.

han-solo-movie-021016.jpg

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy a Star Wars Celebration Europe-on végre hivatalosan is bejelentették, hogy Alden Ehrenreich játssza majd az ifjú Han Solót, ám akkor még nem tudtuk, hogy nem egy, hanem három filmre is aláírt a fiatal színész. 

A hírt a New York Daily News szállította, amelyből többek között az is kiderül, hogy a Disney már a kezdetektől komoly terveket szőtt a karakterrel kapcsolatban, és hogy nagyon erős potenciált látnak azokban a történetekben, amelyek az ifjú Han Solo köré épülhetnek, így nem is olyan nagy csoda, hogy trilógiában gondolkodnak.

Az első Han Solo-film azonban még odébb van, de azért nem kell csüggednünk, hiszen idén decemberben érkezik az első Star Wars antológiafilm, a Zsivány egyes, amit legalább annyira izgatottan várunk, mint koréliai csempész történetét.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr658915688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása