Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Bréking! Kijött a Rogue One trailer - nálunk már magyar felirattal nézhetitek
Zsivány lett az új Star Wars film első előzetese!

image

Már hónapok óta várjuk, csepegtek az információk, de kínosan lassan telt az idő. A Rogue One (avagy Zsivány Egyes) az első Star Wars antológiafilm, így nem csoda, hogy a világ összes rajongója tűkön ülve várja, hogy a Lázadók maroknyi csapata hogyan lopja el azokat a bizonyos terveket, arról technológiai szörnyszülöttről…

A hosszas várakozást követően azonban ma végül kijött a film első előzetese, melyet magyar felirattal nálunk láthattok először:

Úgy tűnik, Gareth Edwards nagyon érti a dolgát. Kegyetlen jól sikerült az előzetes, a beígért komoly hangulat, a háborús feeling tényleg átjárja a képsorokat. És az a zene… Ha mostanában sorozást tartana a Lázadók Szövetsége, azonnal jelentkeznénk. Lényeg a lényeg: idén decemberben is joggal vigyoroghatnak majd a Star Wars-rajongók…

A film december 15-én, Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet néven kerül a magyar mozikba.

De minket se felejtsetek el, ugyanis hamarosan egy nagyszerű cikk formájában ízekre szedjük a trailert, épp úgy, ahogy azt Az ébredő Erő esetében is tettük.

Addig is az Erő legyen veletek!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr138637866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása