Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Dungeons & Dragons-film a Galaxis őrzői hangulatát fogja továbbvinni
Vajon hogy fog ízleni?

image

Még tavaly nyáron derült ki, hogy minden idők legnépszerűbb szerepjátékából új mozifilm készül, ám azóta nem nagyon cseperegtek a hírek a projektről. Egészen mostanáig.

Roy Lee, a film producere a Collidernek elárulta, hogy a Dungeons & Dragons mozi egy tolkieni világban játszódó, Galaxis őrzői hangulatú film lesz, tehát egy akciódús nyári blockbusterre számíthatunk.

image

Lee arról is tett említést, hogy jól haladnak a filmmel, és hogy a Warner úgy tekint a D&D-franchise-ra, mint egy nagy multiverzumra, amit filmes szempontból minden oldalról ki lehet aknázni. Bizony, jöhetnek a különböző világokban játszódó filmek, a spinoffok, a spinoffok spinoffjai és minden más, amit nem szégyellnek elkészíteni.

Az első film persze még odébb van. Sebaj, addig legalább mókolhatunk az ötödik kiadással.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr188637984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása