Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Megkezdődött az új Conan asztali szerepjáték Kickstarter-kampánya
És máris egy rakás pénzt hozott.

image

Korábban már beszámoltunk a Modiphius Gamges CONAN Roleplaying game - Adventures In An Age Undreamed Of című asztali szerepjátékáról, igaz, akkor még csak a borítóképben gyönyörködhettünk. Most végre elindult a Kickstarter-kampány is, úgyhogy készíthetik is a bankkártyájukat a Conan-rajongó szerepjátékosok.

Az alapvető célkitűzés már teljesült is, jelenleg 55 ezer fontnál tart a kalapozás, és még 33 napig lehet beszállni. Érdekes módon a játék vizualitása kapta a legnagyobb hangsúlyt, ami mondjuk érthető is, hiszen egy igazi elitcsapat készítette a könyv illusztrációit:

image

Az impozáns művészeti oldal mellett a legnagyobb Robert E. Howard szakértők is részt vettek a játék készítésében, hogy a termék hű maradjon Conan-történetek szellemiségéhez.

A kampányvideó egyébként Basil Poledouris klasszikus Conan filmzenéjét használja, ami már önmagában is királyság.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr488638014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása