Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Így lesz dísztárgy a régi Nintendo kazettáidból
Egy igazán egyedi videojátékos Kickstarter-kampány.

Szívesen emlékszünk vissza a dicső 90-es évekre, a régi idők konzoljaira és természetesen a porallergiás kazettákra. Bizony, ezekben az időkben még a kazetták számítottak a fő adathordozónak konzolfronton, aminek persze megvoltak az árnyoldalai, de mindenképp nosztalgikus élmény visszagondolni ezekre az időkre.

Sokaknak megvannak még ezek a kazetták, viszont gyakran csak kihasználatlanul porosodnak valamelyik szekrény mélyén vagy a polcon. Ezen az állapoton kíván segíteni a Linked to the Wall, egy nagyszerű Kickstarter-projekt, amely egészen konkrétan dísztárgyakat varázsol a régi kazettákból, valahogy így:

Ez talán sokkal jobb módja a tárolásnak, ráadásul még esztétikus is.

A különleges foglalatok segítségével méltó módon emlékezhetünk meg régi kedvenceinkről, bár azt is hozzá kell tenni, hogy a háttereket és a játékokból származó képeket magunknak kell beszerezni. Ebben mondjuk adnak is tanácsokat az ötletgazdák.

A foglalatok gyártásához 40 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni a srácok, ami egy kicsit necces, de mi azért drukkolunk. A kalapozás még 15 napig tart.

A Linked to the Wall honlapja

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr348637788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása