Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

“Pajti!” – feltámad a Knight Rider, itt a trailer magyar felirattal
David Hasselhoff visszatér, trailer is van hozzá!

image

Bizony ellenőriznünk kellett a naptárat, de mivel nem április elsejét mutatott, így kénytelenek vagyunk elhinni, hogy visszatér a képernyőre a nyolcvanas (itthon inkább kilencvenes) évek kultsorozata, a Knight Rider.

Hasselhoff ismét trapézban, tenyérnyi övcsattal, fekete bőrkabátban vezeti KITT-et, a mesterséges intelligenciával működő csodaautót. Ismét lélegeznek majd a piros ledek és jöhet a Turbo Boost is, a hatalmas autós ugrásokhoz.

Egy pár mondatos háttérsztorit kapunk a trailerben, majd az eredeti Kitt száguld a nevadai sivatagban. Hasselhoff kemény, sejteti, hogy nem leányálom lesz, amivel szembe kell majd néznünk. Az igényeink nem lesznek nagyok: legyen némi verekedés, Kitt siessen Michael segítségére, miután hívta az óráján, legyen sok száguldozás és ugratás.

Egy teaser honlap is készült, egyelőre nincs rajta semmi, de vélhetően hamarosan elkezdik csepegtetni az infókat. A jelenlegi információk alapján mozifilmre számítunk. Reméljük, nem valami rossz vicc az egész, addig is használjátok a #KnightRiderHeroes hashtaget.

Fun fact: az megvan, hogy mit jelent KITT? Knight Industries Two Thousand, azaz Knight Iparvállalat Kétezer. Tehát a nyolcvanas évek közepén az írók úgy gondolták, hogy kétezerben önjáró autók lesznek majd, amikkel a karóránkon keresztül kommunikálhatunk. Ha így jobban belegondolunk, elég közel állunk ehhez: ha a Google-nél nem is megyünk messzebb, léteznek önjáró autók (sajnos egyelőre Turbo Boost nélkül). Ezekkel tudunk majd kommunikálni a saját alkalmazásaikon keresztül, például elküldhetjük parkolni, majd dolgunk végeztével értünk jön, ha szólunk neki. Az okosórák terjedésével nem kizárt, hogy előbb-utóbb a karunkról irányíthatjuk majd az autókat. Ha mindehhez hozzávesszük Sirit, az se kizárt, hogy nemsokára belemondhatjuk az okosóránkba, hogy “Gyere ide Pajti!” :D

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr448637640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása