Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Közép-Európa legnagyobb LEGO karácsonyfáját Budapesten fogjátok megtalálni
A karácsony LEGO nélkül olyan, mint Darth Vader szuszogás nélkül.

Már javában dúl a karácsonyi szezon, ami kinek nyűg, kinek boldogság, mindenesetre az év egyik legizgalmasabb időszaka ez gyerekeknek és felnőttek egyaránt.

Mindig különleges ez az időszak, a LEGO-rajongók azonban külön örülhetnek, ugyanis november 21-én, szombaton az Aréna Plázában állítják fel Közép-Európa legnagyobb LEGO karácsonyfáját, ami 200.000 kockájával és 5.5 méteres magasságával tornyosul majd a látogatók fölé.

De a karácsonyfa csak díszekkel az igazi, nemde? Szerencsére itt is ez a helyzet, ugyanis a rendezvényre kilátogató LEGO-rajongó gyerkőcök saját díszeikkel ékesíthetik az óriási karácsonyfát, amelyeket később egy jótékonysági szervezetnek ajándékoz a játékgyártó.

Érdemes lesz kilátogatni a rendezvényre, rengeteg érdekes program és játék várja majd a családokat. Mi tuti kinézünk!

És ha már LEGO és karácsony: a www.LEGO.hu/karacsony oldalon október 26 és december 13 között nyereményjátékkal kedveskedik a vállalat, ahol nagy értékű LEGO készleteket lehet nyerni. Ezzel is boostolhatjátok az idei karácsonyt!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr398637438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása