Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Zseniális Dűne karakterkoncepciók Tarsem Singh stílusában
Kull wahad!

Egészen elképesztő dolog belegondolni, de a Dűne című klasszikus idén ünnepli megjelenésének 50. évfordulóját. Frank Herbert regénye minden idők egyik legkedveltebb sci-fije, és teljességgel megkerülhetetlen a műfaj kedvelői számára, úgyhogy ha még nem olvastátok volna, tessék elszaladni a legközelebbi könyvesboltba/antikváriumba, és irány a sivatagbolygó!

Úgy tűnik, mostanában Matt Rhodes gondolatai Muad’dibék körül forognak, de ennek csak örülhetünk, mert a BioWare vezető grafikusa valami fergeteges karakterdizájnokat pakolt össze. A képi világra egyszerre volt hatással maga regény, Alejandro Jodorowsky soha el nem készült Dűne filmjének illusztrációi, David Lynch feldolgozása és Tarsem Singh filmrendező művészete. Az biztos, hogy mi újra ellátogatnánk az Arrakisra ebben a stílusban, legyen szó filmről, animációról vagy éppen videojátékról. Képek a hajtás után, és nagy felbontásban itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr588636910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása