Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Vissza a 80-as évekbe!
Neonfények, rózsaszín zakók és dübörgő szintipop. Ez a Moonbeam City.

image

Már-már perverz módon imádom a 80-as éveket. Persze azt a fajtát, amelyben soha nem volt részem. Tudom, hogy valahol bűnös élvezet és megbocsáthatatlan, de akkor is ez volt az az évtized amelynek popkulturális termékei alapjaiban meghatározták gyerekkoromat és fejlődésben lévő ízlésemet (avagy ízléstelenségemet), így nem tud hidegen hagyni semmi, ami ehhez a korszakhoz kötődik.

Éppen ezért jó most nekem a létezés. Mostanában mintha mindenki újra felfedezte volna ezt időszakot, dúl a 80-as évek láz. Hallgassátok is meg szépen Lazerpunk Game Over! albumát, ha már itt tartunk!

Úgy tűnik, a Comedy Central is szeretné kimaxolni a nosztalgiahullámot, ugyanis a nagyszerű Archer: Vice után egy új animációs sorozat érkezik, amely szintén a 80-as évek hangulati világát idézi fel. Csekkoljátok a Moonbeam City trailerét, engem megvett kilóra!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr438636660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása