Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

E3 előtt - Super Smash Bros. DLC infók
Hiába a leak, meglepetés így is akadt bőven.

image

Sajnálatos módon nemrégiben néhány körmönfont hackernek sikerült kiszivárogtatnia a most megjelent információk nagy részét, ám szerencsére akadt még jó pár szaftos információmorzsa a Smash Bros. rajongóinak. Lássuk hát a menüt!

Először is, ha van időtök, nézzétek meg a teljes bemutatót. Érdemes.

A fontosabb információk zanzásítva, a teljesség igénye nélkül:

Már régóta tudtuk, hogy Lucas a Mother 3-ból csatlakozni for a Smash Bros. armadájához, ám a mai napon hivatalosan is bejelentettek két vadonatúj harcost. Az egyik Roy a Fire Emblem sorozatból, a másik pedig Ryu a Street Fighter játékokból.

image

Roy

Legutoljára a Super Smash Bros. Melee-ben játszattunk vele utoljára. A mozgása még mindig hasonló Marth-éhoz, ugyanakkor kapott pár egyedi változtatást is: gyorsabb lett, főleg közelharcban jó, és kapott pár egyedi támadást is. Emellett karaktere erősebb lett a korábbiakhoz képest, valamint kapott egy alapos redesignt is.

Ryu

A jól ismert Street Fighter harcos ezúttal a Smash Bros. világában fogja megmérettetni magát. A karakter különlegessége, hogy megpróbálja emulálni az eredeti, jóval komplexebb vezérlési sémát, amit itt a gombok nyomvatarásának idejével lehet variálni. További különlegesség, hogy egyedülálló módon két Final Smash is tartozik hozzá: a Shinku Hadouken több ellenfél ellen, míg a Shin Shoryuken egyszemélyes támadáshoz jó. Ryu karakteréhez tartozik továbbá egy új, Suzaku Castle pálya is, amelyet az eredeti, Street Figther II játék alapján mintáztak, beleértve a háttérnezét is.

Mii Fighter kösztümök

Megaman.EXE és ZERO a Megaman sorozatból, Isabelle az Animal Crossingból, Inkling Boy, Inkling Girl és Squid Hat jelmezek a Spatoonból, Jacky és Akira a Virtua Figtherből, továbbá Heihachi a Tekkenből. Külön-külön vagy akár csomagban is elérhetőek.

image

Amiibo

Mivel a Nintendo Amiibo figurái mind a mai napig töretlen népszerűségnek örvendenek, így nem is csoda, ha újabb és újabb figurák kerülnek a listára. Első körben a három Mii Figtherről kaptunk hivatalos belejentést, majd R.O.B., Duck Hunt, Mr. Game & Watch és végül Falco is csatlakozott az Amiibo kollekcióba. Ezek a figurák szeptembertől elérhetőek lesznek (természetesen nem árt majd időben lecsapni rájuk). A későbbiekben pedig Mewtwo, Lucas, Roy és Ryu figurák is kaphatóak lesznek, ám egyelőre még nem tudni, pontosan mikor.

imageimageimage

Új pályák

Jelenleg még csak az eredeti Nintendo 64-es Dream Land érhető el, a későbbiekben azonban további retro pályák is várhatóak (Hyrule Castle, Peach's Castle). A régóta ígért Miiverse pálya pedig immáron elérhető Wii U-ra, amit ráadásul ingyenesen le is lehet tölteni.

imageimage

Tornák

Két új játékmódot is fejlesztettek a játékhoz. Az egyikben adott idő alatt kell a lehető legtöbb pontot összegyűjteni, a másikban pedig egy hagyományos, egyenes kieséses rendszeren működő tornán kell majd végigverekedni magunkat. A két játékmód várhatóan augusztusban fog megjelenni.

image

Replay felöltése YouTube-ra

A későbbiek során lehetőség lesz majd a replay videókat feltölteni saját YouTube csatornánkra. Ez a funkció ingyenesen elérhető lesz a Wii U-s változatban, azonban megjelenési dátum még nincs hozzá.

Végezetül pedig ne feledjétek, hamarosan kezdődik az E3! Ti is annyira várjátok már, mint mi?

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr698644752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása