Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Vadiúj Star Wars trilógiát tervez a Disney, Rian Johnson szakértő kezeire bízva
És egy élőszereplős sorozat is jön majd.

Hatalmas bejelentések érkeztek a Lucasfilm háza tájáról: mint kiderült, az egy hónap múlva érkező Az utolsó Jedik film írója és rendezője, Rian Johnson kapta meg azt a megtiszteltetést, hogy a soron következő Star Wars trilógia alapjait lefektesse, beleértve az első részének rendezését is.

Az új trilógia egy teljesen új történetre és karakterekre fog épülni, messze-messze az ismert eseményektől és a Skywalker családtól, valahol a galaxis eddig ismeretlen peremén. Ennél többet azonban sajnos nem árultak el sem a Disney, sem a Lucasfilm, akik rendkívül elégedettek Johnson eddigi munkájával:

„Mi mind nagyon szerettünk Riannel együtt dolgozni Az utolsó Jediken.” – mondta Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. „Ő egy kreatív erő, és az elejétől a végéig látni őt, ahogy megalkotja Az utolsó Jediket, az karrierem legszebb pillanatai közé tartozik. Rian nagyszerű dolgokra lesz képes az új trilógia üres vásznán.”

És még egy bombahír így péntekre: egy új, élőszereplős Star Wars sorozatot is terveznek, amit a Disney saját Netflixén streaming szolgáltatásán nézhetünk majd meg, amelyet 2019-ben terveznek elindítani. (Természetesen ekkor az összes Star Wars és Marvel néznivaló is lekerül majd a Netflix palettájáról…) A készülő sorozatról azonban ennél többet nem árultak el, mi mindenesetre kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr3713229805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.11.10. 17:38:18

Old Republic-ot a népnek!

Rebel Alliance · http://starwarsfilmek.blog.hu/ 2017.11.13. 07:49:38

Kíváncsian várjuk az új trilógiát. Bár Rian Johnson "megmérettetése" karácsonykor érkezik el. :)

Mizantróp. 2017.11.13. 18:34:53

@Rebel Alliance: ha jól rendezte meg a VIII. epizódot, akkor jó döntést hoztak. Ha viszont egy Zsivány egyes szerű anti-starwars lesz a karácsonykor bemutatando rész, akkor hiba a megbizása.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása