Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Zavar támadt az Erőben: Veszélyben a legígéretesebb készülőfélben lévő Star Wars játék?
Az EA bezárta a Visceralt.

Bár ma érkezett meg a szinkronos Star Wars: Az utolsó jedik előzetes, úgy tűnik, mégsincs egyensúly az Erőben, legalábbis nemrég egy elég aggasztó hírről számolt be az EA egyik fejese, Patrick Söderlund.

Kiderült, hogy az Electronic Arts bezárja a Visceral Gamest, amely olyan címeket hozott tető alá, mint Battlefield Hardline vagy éppen a Dead Space játékok. Star Wars szempontból ez azért aggasztó, mert a studió egy igen ígéretes – és legalább ennyire titokzatos – játékon ügyködött, amely a messzi-messzi galaxisban játszódik.

A játék körüli hype gyakorlatilag a bejelentéstől kezdve óriási volt, hiszen a fejlesztésben az az Amy Hennig is, akinek a zseniális Uncharted-szériát köszönhetjük. A Visceral Star Wars játékáról egyébként tényleg nem sokat lehetett tudni azon kívül, egy erősen történetközpontú kalandjáték lesz, illetve láthattunk egy meglehetősen hangulatosra sikerült nyúlfarknyi videót is:

Nagy pánikra azonban egyelőre semmi ok, a játékot még nem kaszálták el az EA fura urai, a fejlesztés átkerült az EA-hez, ám ez azt is jelenti, hogy valószínűleg jóval a tervezett megjelenés után fogják tető alá hozni. Ennél azonban sokkal aggasztóbb lehet, hogy a Visceral kigolyózásával együtt Amy Hennig szerepe is veszélybe került, egyelőre ugyanis nem tudni, hogy folytatják-e vele az együttműködést vagy sem. Reméljük, hogy nem egy újabb sosevolt Star Wars játékkal van dolgunk

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr4313017080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása