Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Vadiúj előzetest kapott a Red Dead Redemption 2
A pontos megjelenési dátumra azonban továbbra is várunk kell.

A Red Dead Redemption második részének legújabb előzetesében végre fény derül a történet néhány fontosabb részletére: a jövő tavasszal érkező játék főszereplője egy Arthur Morgan nevű pisztolyhős lesz, aki a Van Der Linde banda egyik tagjaként éli becstelen mindennapjait. Az események pedig ezúttal az előző részt megelőző időszakot fogják bemutatni:

Sajnos pontos megjelenési dátumot továbbra sem adott meg a Rockstar, így továbbra is be kell érnünk annyival, hogy valamikor jövő tavasszal jelenik meg a játék – PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Remélhetőleg nem lesz újabb csúszás, és akkor valóban nem kell már olyan sokáig várnunk, hogy újfent a vadnyugat kegyetlen világába csöppenjünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr512909602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lone 2017.09.29. 08:26:39

Na de PC-re kijön-e?????? :-/

gregaba 2017.09.29. 08:42:37

@lone: nem jön ki sajnos, ennyit a Master Race-ről...

grungi · http://grungirpg.blog.hu 2017.10.08. 12:45:59

Nem értem miért, ill. értem, csak nem akarom elfogadni.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása