Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Ilyen egy igazán magas szintű Pin-up stílusú Fallout cosplay
Posztapokaliptikus gyönyör Oroszországból.

Bár a Fallout 4 már jó ideje megjelent, szerencsére viszonylag gyakran hallhatunk kedvenc posztapokaliptikus játékvilágunkról. Nemrég a Fantasy Flight Games jelentette be, hogy társasjátékos feldolgozást kap a Fallout, ami önmagában is király, de ezt is lehet tetézni, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy a Delta Vision gondozásában magyarul is meg fog jelenni a játék.

Most viszont nem játékról, hanem egy igencsak jól sikerült cosplayről számolhatunk be, amit az orosz Galina Zhukovskaya követett el. A pin-up stílusú megközelítés tökéletesen illik a Fallout furcsa világához, elég csak a játékban látható poszterekre gondolni. Na, de elég a szavakból, inkább nézzétek meg ti magatok ezt a sugárzóan jól sikerült fotósorozatot!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr7012800612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

közép dunántúli régió 2017.09.04. 18:10:13

Hát a Fallout 4 eddig messze a sorozat leggyengébb darabja volt. Főleg a történet szempontjából. Részemről csalódásként éltem meg. Remélem, a következő részt tisztességesen megírják.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása