Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Monument Valley második része már elérhető iOS-en
Ez ám a kellemes meglepetés!

Ritka, de felemelő pillanat, amikor egy igényes, minőségi mobiljáték lát napvilágot. Nem volt ez másként az Apple 2017-es WWDC fejlesztői konferenciáján sem, ahol is több fontos bejelentés között teljesen váratlanul bemutatták az óriási népszerűségnek örvendő Monument Valley folytatását. Eme apró, mégis monumentális játék második része sem nélkülözi a káprázatos látványvilágot és a szó szerint szédületes pályaelemeket, ráadásul mindösszesen 5 dollárért máris próbára tehetjük agytekervényeinket.

A Monument Valley 2-ben a játékosoknak ezúttal két karaktert is irányítaniuk kell: egy anyát és lányát, akiket végig kell vezetni az illúziókkal és feladványokkal teli útvonalakon, összesen 14 fejezeten keresztül. A játék azonban egyelőre csak iOS alapú készülékekre érhető el, ám az Android tulajok se csüggedjenek, ugyanis „hamarosan” ők is élvezhetik ezt a nem mindennapi mobiljátékot.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr2612567213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása