Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Íme Ninzilla, avagy a Nintendo cuki Godzilla mémje
Roar!

ninzilla.jpg

Nemrégiben bemutatták a Nintendo Switch-et, a kiotói játékmágnás március 3-án megjelenő hibrid konzolját. Bár a felkelő nap országában ma már szinte alig fogynak a hagyományos otthoni konzolok, a Nintendo Switch hordozható mivolta újra lázba hozta a japán játékos társadalmat, akik a minap 15 perc alatt elkapkodták az ottani Amazon előrendelhető készletét.

Nem volt ez másként a Nintendo saját online boltjában sem, amit tegnap nyitottak meg a japán vevők számára, amelynek olyan hatalmas volt a látogatottsága, hogy gyakorlatilag folyamatosan lehalt a szerver. Ilyenkor pedig egy roppant cuki Godzilla grafikával jelzi a rendszer, hogy valami hiba történt a weboldalon. Természetesen nem is kellett több az unatkozó japán mémgyárosoknak, hogy felhasználják a Nintendo újdonsült kabaláját. Íme egy rövid válogatás a legjobbak közül:

Végezetül pedig jöjjön egy rajongói játék is. Igen, ilyen is van már.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr1512150067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása