Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Bemutatkozott a The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Konvencióktól mentes, vadonatúj élményt ígér az új Zelda játék.

zelda-wii-u.jpg

Sok évnyi várakozás után végre teljes valójában láthatjuk az új Zelda játékot, amely az ígéretek szerint egy teljesen új élményt fog kínálni az eddigi játékmenetekhez képest. Ezúttal egy valódi open world terepen találjuk magunkat, ahol is a látóhatáron fekvő hegyek csupán az egyik lehetséges úti célt jelentik a sok közül. Ám számos más esetben is láthatjuk, hogy felhagytak a régi hagyományokkal:

A fenti előzetesben láthatjuk, ahogy Link a környezet objektumait használja fel ellenségei tőrbe csalásához, illetve a kard és íj mellett megjelenik a dárda is, ami valószínűleg csak egy új fegyver a sok közül, továbbá Link ruházata is cserélődik. Ám nemcsak láthatunk, hanem hallatunk is egy komoly változást a kőbe vésett formulában: egy hangot hallunk, aki Linket szólítja: „Open your eyes! Wake up, Link!”, azaz „Nyisd ki a szemed! Ébredj fel, Link!”. Hogy miért érdekes ez? Nos, gyakorlatilag ez lenne a legelső játék a sorozatban, amely valódi szinkront kaphat. Érdekes fejlemény, ám ez csak egy a számos meglepetés közül, ami még megismerésre vár, hisz a történetről, a karakterekről gyakorlatilag még semmit sem tudunk.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2017 márciusában fog megjelenni Wii U-ra és NX-re. Utóbbin pedig minden bizonnyal sokkal jobb képminőségben, akár 1080p/60fps-ban is pompázhat majd a sokak által régóta várt Zelda játék.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr928810328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása