Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Star Wars: Az ébredő Erő képregényváltozata is gyönyörű
A Marvel kitett magáért.

tfa-1-cover-marvel.jpg

A Star Wars: Az ébredő Erő többek között abban is formabontó, hogy a film képregényváltozata jóval a bemutató után érkezik, egészen pontosan június 22-én. Persze érthető ez a csúszás, hiszen J.J. Abramsék nagyon kínosan ügyeltek arra, hogy minden titokban maradjon a bemutatóig, egy képregényváltozat esetleges kiszivárgása pedig túl nagy kockázatot jelentett volna.

Most viszont, hogy jóval a bemutató után vagyunk, és közel a megjelenés, a Marvel megosztott egy rahedli oldalt az első számból, illetve néhány borítóvariánst, aminek csak örülhetünk, ugyanis eszeveszett jól néz ki az anyag. Reméljük, nálunk is megjelenik majd, amire van némi esély, hiszen annak idején az előzménytrilógia minden része megkapta a magyar kiadású képregényváltozatát, ráadásul szép, gyűjteményes formában. Bízzunk benne, hogy most is így lesz.

A képregényt Chuck Wendig írja, aki a Star Wars: Utóhatás című regényével már ellátogatott a messzi-messzi galaxisba, míg a rajzokért Luke Ross a felelős. Az alábbi galériában megnézhetitek, mit alkottak, illetve gyönyörködhettek Esad Ribic, Joe Quesada, és Phil Noto borítóvariánsaiban is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr528749964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2016.05.28. 15:11:48

A filmváltozatával sem az volt a baj hogy nem gyönyörű, hanem az hogy egy idióta csinálta a forgatókönyvet. Amit amúgy azért nem értek, mert az eredeti Star Wars könyvuniverzumból bőven tudtak volna meríteni (Pl. Timothy Zahn könyvei). Ehelyett csináltak egy gyenge mixet a régi Star Wars sztoriból, plusz betették a lihegő négert meg a női főhőst hogy eléggé PC legyen.

steery 2016.05.28. 17:35:50

A "gyönyörű" kifejezés használata szemérmetlen túlzás, mind a film, mind a képregény kapcsán. Ez a képregény a kinézete alapján valahol a középmezőnyben van a képek szépsége, kidolgozottsága, igényessége, részletgazdagsága kapcsán az SW képregények nagy családjában. Több tucat olyan SW képregény jelent meg az elmúlt években nyugaton, amik messze színvonalasabbak ennél.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása