Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Overwatch - zéró tolerancia a csalókkal szemben
A Blizzard nem szarral gurigázik.

overwatch-pose23-1200x663.jpg

A Blizzard mindig is komolyan vette a csalók megrendszabályozását, és ez az Overwatch-csal sem lesz másképp. A készítők világossá tették, hogy nem tűrik a trükközést: aki hekkel, botot használ vagy más külső programmal próbálja nyerési esélyeit növelni (és ezzel egy időben a többi játékos szórakozását tönkretenni) arra bizony örökös kitiltás vár. Bizony, nem lesz semmi figyelmeztetés, aki csal, az repül is a játékból.

Tekintettel arra, hogy elképesztően sok játékosra lehet számítani, teljesen érthető, hogy a Blizzard időben "kifüggesztette" a házirendet és tisztázta játékszabályokat. Reméljük, hogy a játékosok értettek a szóból, és május végétől tiszta játékra lehet számítani. De hogy ne csak a szigorról beszéljünk, itt egy egészen kiválóra sikerült cinematic trailer is:

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr828715048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása