Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Elindult a Saltlands társasjáték Kickstarter-kampánya!
Jó szelet kívánunk nekik!

00_project_image.jpg

Korábban már beszámoltunk a magyar fejlesztésű Saltlands társasjátékról, és örömmel tudatjuk, hogy ma délben végre elindult a Kickstarter-kampány! Nem is kezdtek gyengén a srácok, a cikk írásának pillanatában 5100 eurónál áll a kalapozás, ami mindenképp biztató előjel. A srácok egyébként minimum 38 ezer eurót szeretnének összegyűjteni, hogy a játék megvalósulhasson.

k5p00321b.jpg

Persze nem is bízták a véletlenre a srácok a dolgot: igen komoly marketinges háttérmunka zajlott az elmúlt hónapokban, rengeteg tesztpéldányt küldtek a fontosabb médiumokhoz és még egy atomkirály kampányvideót is összerittyentettek, ami tökéletesen kommunikálja a posztapokaliptikus játék hangulatát.

A fejlesztőcsapat ma este egyébként játékbemutatót tart a Board Game Café-ban, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok a Saltlands-re, mindenképp gyertek el! 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr858665054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása