Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Cortana hamarosan az Xbox One tulajdonosoknak is duruzsolni fog
Úgy tűnik, a Microsoft elkezdett figyelni a rajongóira.

image

A jelenleg is zajló Live Build 2016 konferencián Phil Spencer beszélt az Xbox One és a Windows 10 közeljövőben esedékes változásairól, és egész érdekes dolgok derültek ki.

Spencer elárulta, hogy hamarosan egy új, egységesített, minden kütyüről elérhető online áruházat lőnek fel, amely mind a fejlesztők, mind a felhasználók számára új lehetőségekkel és élményekkel kecsegtet. Ez az újdonság a Windows 10 Anniversary Update keretein belül fog érkezni, amely valamikor idén fog élesedni.

Spencer később rátért az Xbox One-ra, amely hamarosan otthont ad Cortanának is, aki tulajdonképpen a játékosok személyi asszisztense lesz. Cortana játékokat ajánl, kihívások elé állít, de ha olyan kedve van, tippeket és trükköket is ad a rászoruló gamereknek.

image

Cortana mellett más jelentős fícsörök is érkeznek a Windows 10 Anniversary Update-tel: lesz háttérzene lehetőség, az UWP (Universal Windows Platform) is kap egy ráncfelvarrást.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr318637896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása