Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Taylor Swift mobiljáték van készülőben
Kim Kardashian és Britney Spears után elkerülhetetlen volt.

Napjaink talán legnépszerűbb popénekesnője, Taylor Swift hamarosan saját videojátékot is kap. Swiftnek elképesztően nagy rajongótábora van az Instagramon és a Facebookon, lemezei kegyetlenül jól fogynak, így teljesen érthető, hogy a Taylor Swift-élmény a mobiljátékok piacán is meg fog jelenni.

A játékot a Glu fogja készíteni, akik veteránnak számítanak témában, az ő nevükhöz fűződik a Kim Karadshian és a Britney Spears játék is. Az sem mellékes infó, hogy ezekkel a játékokkal gyakorlatilag hülyére keresték magukat, a Kim Kardashian játékban például 200 millió dollárt költöttek a rajongók az alkalmazáson belül megvásárolható bizbaszokra.

Nicolo de Masi, a Glu vezérigazgatója azt mondta, hogy tisztában vannak vele, hogy Taylor Swift rajongói teljesen egyedi mobiljátékélményre vágynak és ők is azon is lesznek, hogy a játék jól tükrözze az énekesnő egyediségét és kreativitását.

Te játszanál Taylor Swifttel?

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr928637664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása