Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Ők vannak versenyben az ifjú Han Solo szerepéért
A Disney és a LucasFilm leszűkítette a listát.

image

Idén karácsonykor érkezik a Rogue One, de a Star Wars vonaton nem lesz megállás, hiszen 2018-ban érkezik a Han Solo-mozi is, amelynek a forgatása pont egy év múlva kezdődik.

Nem is véletlen, hogy a Disney és a LucasFilm ezerrel keresik az új Han Solót, mindenesetre úgy tűnik jól haladnak, ami nem volt kis mutatvány, tekintettel arra, hogy több mint 2500 színészt néztek meg. A Variety szerint sikerült is leszűkíteni a listát 12 színészre, akik között ott van többek között Ansel Elgort, Dave Franco és Milles Teller is (ők vannak fent a képen), de Jack Reynor, Scott Eastwood, Logan Lerman, Emory Cohen és Blake Jenner is versenyben van még állítólag.

A Variety forrásai arra engednek következtetni, hogy az elkövetkezendő hetekben Miki egér döntést hoz, de vajon mire ez a nagy sietség? A leglogikusabb válasz az, hogy az ifjú Han Solo valószínűleg kap egy cameo szerepet a Rogue One-ban, amelynek a forgatása hamarosan befejeződik.

Egyébként érdekes a helyzet, mert az Entertainment Weekly egyik írója szerint az a bizonyos szűkített lista sokkal nagyobb és más nevek szerepelnek rajta…

Egyelőre tehát nem sokat tudunk, de hamarosan okosabbak leszünk.

Szerintetek ki lenne a tökéletes Han Solo?

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr858637502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása