Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Star Wars szereplők ókori görög szobrok stílusában
Így találkozik a klasszikus művészet a Star Warsszal.

image

George Lucas rengeteg legendából, mítoszból és történetből merített, amikor megírta a Csillagok Háborúját, és tagadhatatlan, hogy az ókori görög eposzok és drámák is hatások között voltak.

A francia (egyébként álnéven dolgozó) Travis Durden azonban nem elégedett meg az irodalmi hatásokkal. Készített egy szoborsorozatot műmárványból, amelyben a Star Wars Saga karaktereit az ókori görög szobrok stílusában ábrázolta. Az tuti, hogy így még nem láttátok Darth Vadert vagy Yoda mestert, mindenesetre érdekes ötlet. és végül is miért ne. Egy dolgot azonban nem tudunk szó nélkül hagyni: Leia hercegnőt hogy lehetett kihagyni?!

 Kíváncsian várjuk, mikor érkezik a Star Wars hexameterekben megírt változata. Addig is gyönyörködjetek a pucér Yodában és Darth Vaderben!

image

image

image

image

image

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr868637442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása