Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Egy kaszkadőr tökéletesen leutánozta Hwoarang mozdulatait a Tekkenből
Ne próbáld utána csinálni!

Amikor a 90-es években dúlt a verekedős játékok iránti őrület, szinte nem volt olyan kissrác vagy kislány, aki ne próbálta volna leutánozni kedvenc harcosainak mozdulatait a Mortal Kombatból, Street Fighterből a csodálatos a Killerből vagy későbbi játékosok esetén éppen a Tekkenből.

A próbálkozások főleg kihullott tejfogakhoz, csúnya monoklihoz, síráshoz és még több további kihullott tejfogakhoz vezettek, azonban ez volt az az időszak is, amikor nagy fellendülés volt tapasztalható a harcművészeti képzések terén, amit talán szintén a bunyós játékok népszerűségének köszönhetünk.

Hogy mégis hogy jön ez ide? A kaliforniai Eric Jacobus kaszkadőrként dolgozik, és szintén a 90-es években lett a verekedős játékok rajongója, egészen pontosan a Tekken a kedvence. Jacobus képzett Taekwondós és thai boxos, amely hasznos tudásnak bizonyult az alábbi videó elkészítéséhez, amelyben a Tekkenből ismert Hwoarang mozdulatsorait utánozta le, szinte hajszálpontosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr398637446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása