Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Minden szupi szuper?
A LEGO visszautasított minden rajongói ötletet.

A LEGO Ideas egy nagyszerű kezdeményezés, amely segítségével a rajongók által tervezett készletek, ötletek valósulhatnak meg hivatalos formában. Teljes mértékben közösségi alapú a dolog, tehát azok az ötletek jutnak el a végső fordulóig, amelyek szereztek némi támogatást a LEGO-közösségen belül.

 A LEGO Ideas (korábban LEGO CUUSOO) olyan ötleteknek adott zöld utat, mint a Vissza a jövőbe időgépe, a Szellemirtók autója, az Agymenők készlet, de ennek a kezdeményezésnek köszönhetjük azt is, hogy megépíthettük Wall-E-t.

Most azonban a LEGO egyik ötletet sem tudta támogatni, amelynek okairól a cég marketing vezetője tájékoztatta a csalódott közönséget. Ez persze nem azt jelenti, hogy a végső fordulóba jutó készletek rosszak lennének. Rengeteg oka lehet lehet annak, hogy a LEGO végül nemet mond egy-egy ötletre, amelyek között lehetnek jogi, megvalósítási vagy egyéb akadályok. Ettől függetlenül a LEGO Ideas továbbra is az egyik legkirályabb dolog, amit a dán cég valaha kitalált, úgyhogy nem érdemes csüggedni, lesznek még itt nagyszerű készletek.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr898637102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása