Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Vinyl: 2016-ban érkezik Scorsese és Mick Jagger sorozata az HBO-ra
Januártól sex, drugs, rock’n’roll!

Nem kell 2017-ig várni egy Scorsese alkotásra, jövő januárban érkezik az HBO legújabb és nagy durranásának ígérkező sorozata Vinyl. Hetvenes évek, New York zenei élete, ahol a történet játszódni fog és itt egyenlőség jelet tehetünk a szexszel, drogokkal és rock’n’rollal. Scorsese segítségére nem más, mint ennek az egésznek az egyik legnagyobb szakértője, Mick Jagger volt, aki producerként és hiteles ötletekkel segítette a sorozat megszületését. A sorozat executive producere és írója a többek között a Gengszterkorzóért és Wall Street Farkasáért felelős Terence Winter.

Az első évad 10 epizódjában egy lemezkiadó cég viszontagságait követhetjük nyomon, de mivel Scorsese a pilot rendezője, megjelenik majd a szervezett bűnözés is, amelyik összefonódik a drogokkal áztatott zenei szcénával.

Punk, disco, soul, Cadillac, siker, bukás, drogok, nők és hisztérikus sikerű koncertek – ezen a lemezen ilyen számok lesznek és alig várjuk, hogy feltegye a HBO.

Hangulatképeket és teasereket a sorozat instagramján találhattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr668637214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása