Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Ki nem találnád, honnan kapta a nevét ez a Star Wars szereplő
J.J. Abrams vicces forma.

A Csillagok Háborújá-ban mindig is fontos szerepet kaptak a nevek. Néhány névnek egészen könnyen dekódolható a mögöttes tartalma, de vannak olyan példák is, amelyek esetében sokkal mélyebbre kell merülnünk a popkultúra tengerében, hogy felfedjük a titkokat.

Utóbbi kategóriába tartozik a fent látható szimpatikus arc is, akiről már régóta mennek a spekulációk, ám neve csak mostanában derült ki, amikor a játékboltok polcaira került az akciófigura változat.

Kiderült, hogy a pilóta neve Ello Asty, ami kísértetiesen közel áll a Beastie Boys Hello Nasty! című albumához, csupán két betű a különbség.

Maga a választás egyébként nem lehet véletlen, Abrams hatalmas Beastie Boys rajongó, még a Star Trekbe is belecsempészte egy számukat.

Vajon még milyen beszélő nevek derülnek ki a közeljövőben?

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr198636882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása