Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Új Scorsese-De Niro film a láthatáron
Robert De Niro megerősítette, valóban új filmen dolgoznak Scorsesevel, sőt csatlakozik hozzájuk a Al Pacino és Joe Pesci is. Együtt a nehéztüzérség.

De Niro legújabb filmje, a new yorki start-up kultúrát, illetve a nemi szerepek összemosódását (helycseréjét) viszonylag viccesen bemutató, de azért rettentően nyálas The Intern (magyarul tévesen A kezdő), a múlt héten került a mozikba. Ennek kapcsán interjúzza körbe a jelentősebb médiumokat az újdonsült gyakornok és nagy örömünkre egy fél mondatban megerősítette, amiről pletykaként már tudni lehetett, valóban új gengsztermozin dolgoznak Martin Scorsesevel.

Az új alkotás címe valószínűleg I Heard You Paint Houses lesz Charles Brandt azonos című maffiaregényéből (magyarul Hallom, szobafestő vagy), De Niro pedig a főszereplőt, a bérgyilkos Frank “Az Ír” Sheerant alakítja. Hozzájuk csatlakoznak a legrutinosabb öltönyös maffiózók, Al Pacino és Joe Pesci is. A tervek szerint jövőre forgatják a filmet, szóval 2017-nél előbb biztosan nem kerül majd mozikba.

Alig várjuk, hogy Scorsese újra lemerítsen minket a XX. századi olasz maffia kegyetlen világába és De Niro falakat fessen össze vérrel.

Via DigitalSpy

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr98636888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása