Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Minden idők legkirályabb kockatornya
Luxustermék szerepjátékosoknak és faimádóknak.

image

Szeretem a Kickstartert. Ha élő személy lenne, minden nap hátba veregetném, a legrosszabb viccein is nevetnék, dicshimnuszokat írnék hozzá, megmosnám a talpát, és előbb-utóbb önként lennék a rabszolgája. Lehet, hogy tévedek, de úgy érzem, hogy az asztali és hobbijátékoknál tapasztalható fellendülés nagyban köszönhető a közösségi finanszírozás térhódításának és a jobbnál jobb Kickstarter projekteknek, amelyek közül szerencsére igen sok meg is valósul.

A játékok mellett a különböző kiegészítőkre is igaz ez a fellendülés, rengeteg érdekes és kreatív projektre megy a kalapozás. Jelen írásom is egy ilyen termékkel foglalkozik.

image

Wyrmwood Magnetic Dice Tower System első ránézésre egy egyszerű kockatorony, de van benne egy igen elegáns csavar. A szerkezet elemeit mágnesek tartják össze, így könnyedén darabjaira szedhető és összecsukható, ezáltal helytakarékosan szállítható és tárolható. Emellett igen esztétikus is. Egyszerűen jó ránézni, nem?

image

Persze az eleganciának ára is van. Legolcsóbb kiszerelésben is 150 dodót kell érte perkálni, a határ pedig a csillag ég, akár 1500 dollárba is kerülhet a luxustorony, ha a legdrágább fából szeretnénk magunkénak tudni. Az árért cserébe azonban minőségi terméket kapunk, ráadásul az alapanyagokat tekintve igen nagy választékkal van dolgunk.

Az világosan látszik, hogy ez kifejezetten egy olyan termék, ami inkább a fanatikus kockacsörgetőket célozza, ám a projekt így is jócskán túllépte a megvalósuláshoz szükséges 10 ezer dolláros alapcélt, majdnem 160 ezer dollárnál tart a kalapozás, és még 58 óra van hátra a zárásig.

Nem azt mondom, hogy létfontosságú egy kockatorony beszerzése, pláne nem ennyiért, de tök jó látni, hogy egy ilyen szűk piacon is nagy sikereket érhetnek el az ilyen és ehhez hasonló termékek.

-Cae

Nektek mi a véleményetek? Volt az utóbbi időkben olyan közösségi finanszírozási projekt, ami nagyon tetszett? Írjátok meg Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr918636544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása