Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Különleges Star Wars: Az ébredő Erő videó a Comic-Conon
MIért nincs még december?!

image

Ahogy közeledünk a Star Wars: Az ébredő Erő bemutatójához, úgy lesz egyre elviselhetetlenebb a várakozás, és őszintén szólva az éppen zajló Comic-Con, és az ott levetített werkfilm sem könnyíti meg a dolgunk. 

Persze, baromi jó látni Carrie Fishert újra Leiaként. Szintén tök jó belesni a kulisszák mögé, látni a hagyományos és újszerű effektek harmóniáját, a klasszikus filmeket idéző látványvilágot és az embereket, akik dolgoznak a filmen. Fan Service a legfelsőbb szinteken. De mégis kínoz, mert kevésnek érzed. Szíved szerint, már a pattogatott kukoricáért és a tematizált menüért állnál sorba valamelyik moziban.

Egyszerűen olyan mértékű az érzelmi kötődés, és ez videó annyira hatásosan játszik erre a megint lesz Star Wars életérzésre, hogy nehéz ilyenkor objektíven szemlélni a dolgokat. De nem is akarok objektív lenni, amikor életem legkedvesebb filmjéről, illetve annak folytatásáról van szó. Egyszerűen vágom a centit, és próbálok nem arra gondolni, hogy december 24-ig még baromi sokat kell aludni.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr558636632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása