Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Álomház társasjátékajánló
Álomház társasjátékajánló
Rendezd be okosan!

 

A Sims generáció gyermeke vagyok, esténként lecóírás után helyett rengeteg időt töltöttem a családommal. Illetve családjaimmal, sőt valójában a házaimmal, vagyis inkább azok építésével.

...

Arkham Night 2017 a CULTISTORMMAL
Arkham Night 2017 a CULTISTORMMAL
Exkluzív Cultistorm interjú és jó hír az Arlkham Night idei résztvevőinek!

Idén különlegesen becses számunkra az Arkham Night, az este, ahol világszerte H.P.Lovecraft munkásságára emlékezünk, ugyanis a hazai fejlesztésű kártyajáték, a Cultistorm tiszteletét teszi az ország több városában, Budapesten, Győrben, Egerben, Keszthelyen, Kaposváron, Szegeden és Székesfehérváron is.

Az itteni hivatalos Arkham Night eseményeken jóval a megjelenés előtt kipróbálhatjátok a nagy sikerre esélyes játékot. Az esemény és a közelgő ...

Vadiúj Star Wars trilógiát tervez a Disney, Rian Johnson szakértő kezeire bízva
Vadiúj Star Wars trilógiát tervez a Disney, Rian Johnson szakértő kezeire bízva
És egy élőszereplős sorozat is jön majd.

Hatalmas bejelentések érkeztek a Lucasfilm háza tájáról: mint kiderült, az egy hónap múlva érkező Az utolsó Jedik film írója és rendezője, Rian Johnson kapta meg azt a megtiszteltetést, hogy a soron következő Star Wars trilógia alapjait lefektesse, beleértve az első részének rendezését is.

Az új trilógia egy teljesen új történetre és karakterekre fog épülni, messze-messze az ismert eseményektől és a Skywalker családtól, valahol a galaxis eddig ...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása