Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Mass Effect: Andromeda | Játékteszt
Mass Effect: Andromeda | Játékteszt
Ryder vs Shepard. Round 1

Először is szeretnék kitérni arra, amit az internet mond az Andromédáról. A hivatalos fogadtatása egy erősen negatív felé hajló közepes lehúzás, mely botrányos esetek sorozatába csapott át. Persze ennek van érthető oka is, de valahol úgy érzem, sok újság csupán a hullámot meglovagolva rájátszott a negatív kampányra, ezzel behúzva az elvárt olvasottságot. Természetesen nem kevés cikket olvastam át jómagam is, hogy megtudjam, mások mit gondolnak, és ...

Az "Én M.A.G.U.S.-om"
Az "Én M.A.G.U.S.-om"
Egy 24 éves játék, a hiányosságai, a hiánya és a hiánypótlásai.

clipboard02.jpg

Ez az írás egy kis megemlékezés, merengés, és a por lesöprése egy huszonéves, magára hagyott fóliánsról. Nem a múlton rágódás, nem kesergés, és legfőképpen nem vádirat.

Számomra a M.A.G.U.S. egy öreg barát, a maga megrögzött hibáival.

Közel 20 éve ismerem és szeretem ezt a világot, a játékot, a régi hangulatot. Ez idő alatt játszottam sokakkal, sokféleképpen, módosult, cserélődött a rendszer és én is rengeteget változtam közben. Óriásit ...

Limanowa - új magyar fejlesztésű játék a Kickstarteren
Limanowa - új magyar fejlesztésű játék a Kickstarteren
A háború nem játék?!

pic3482123.jpg

  Az elmúlt években jó néhány sikeres Kickstarter kampányt tudhat maga mögött pár magyar fejlesztésű játék. Lásd [Redacted], Trickerion, Saltlands, Ave Roma… Talán ez adhat bátorságot több tervezői hajlammal megáldott játékosnak, hogy szintén fejlesztésbe fogjanak és Kickstarterre vigyék az ötletüket, ennek viszont mic csak örülni tudunk. A legújabb alkotás a Heroes of Limanowa , amely a limanovai csatát hivatott feldolgozni.

A limanovai csata 1914. ...

Vajákosok a Könyvfesztiválon
Vajákosok a Könyvfesztiválon
Andrzej Sapkowski, a Witcher-könyvek írója saját maga mutatja be a sorozat hatodik részét

witcher.jpg

A 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Visegrádi Négyek szekciójának díszvendégei között lesz a Andrzej Sapkowski, a Witcher játékokat ihlető Vaják című fantasy sorozat alkotója, akivel április 22-én találkozhat a nagyérdemű, a sorozat folytatására szomjazó közönség. Ugyanis – amellett, hogy öt és hat óra között dedikálni fog – négy órakor saját maga mutatja be a legújabb kötetet a Lengyel Intézet és a PlayON kiadó szervezésében.

Bár ...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása