Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Társasjátékok Ünnepe 2017 – programajánló
A játékosoknak korán kezdődik az Ünnep

A Társasjátékok ünnepének érdekes hangulata van, már érezteti velünk a karácsony előszelét, ugyanakkor erős fesztiválos érzetet is ad. Ha valakit be kéne rántani a hobbiba, csak magammal vinném az Ünnepre, mert itt minden megtalálható, amit szeretek a társasjátékozásban.

A játékmesterek felkészültek, kedvesek, a kiállítók nyitottak, tele vannak az asztalok jobbnál jobb játékokkal és a résztvevők is nagyon barátságosak egymással. Ismeretlenekből játékostársakká válnak az emberek perceken belül, könnyű szerveződni egy-egy játék köré.

Engem mindig megmosolyogtatnak a cosplayes társasjátékmesterek, akik egy-egy adott játék bemutatásáért felelnek. Tavaly a Korokon átot bemutató Napóleon volt a személyes kedvencem. De imádtam az játékok óriási, verzióit, hatalmas sztorikockákat dobálni például baromi vicces.

Gémer fejjel a leginkább a Mini Essen részleg bizserget meg igazán, megfogdosni és próbát tenni a legújabb játékokkal már önmagában karácsony.

Megismerkedhetünk társasjátékos szervezetekkel, egyesületekkel, klubokkal és vendéglátóhelyekkel is és találkozhatunk magyar társasjátékfejlesztőkkel is. Képviseltetik magukat a magyar kiadók, és természetesen vásárlásra is van lehetőség. Tehát, itt tényleg mindenki itt van, aki számít.

A Társasjátékok Ünnepe alatt zajlik a Társasjátékos Olympia döntője, a Rummiklub és Wizard verseny is, de emellett sok helyi verseny is van.

Részletes programot itt találtok, jegyeket tudtok vásárolni elővételben és a helyszínen is.

Tehát, november 25-26. Budapest, Lurdy Ház – 350 asztal, 60 játékmester, 2000 játék, 6 teremben.

Mi már tavaly is el voltunk ragadtatva, esélyes, hogy idén is így lesz. Ó, és nézzetek be a facebook oldalunkra, mert játszhattok egy páros belépőért, legyetek a vendégeink!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr5513107622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PTom70 2017.10.28. 14:35:24

Én semmilyen programot nem látok a honlapon. Hány órakor kezdődik vasárnap?

PTom70 2017.10.28. 14:36:20

@PTom70: Közben már megtaláltam... Bocs!

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása