Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Super Mario Odyssey zenéje a cappella változatban is ütős
Let's do the Odyssey!

Éppen ma, azaz október 27-én jelenik meg világszerte az idei év egyik legjobban várt videojátéka (szorosan a Zelda után), a Super Mario Odyssey, kizárólag Nintendo Switch platformra. Ezen jeles alkalom okán pedig – ahogy az már csak lenni szokott – internetfalva jobbnál jobb üzemanyagot biztosít a hype vonatnak.

Többek között a PXL8 videojáték-kórus, azaz a Berklee College of Music hallgatói énekelték el az új Super Mario játék „Jump Up, Super Star!” című dalát, amelyet a játékban Pauline énekel, aki egyébként Mario régi kedvese (ma már csak jóbarátok). A dal rövidebb verziója hivatalosan innen letölthető, teljes hosszában pedig az iTuneson (vagy ma már lényegében bárhol máshol) meghallgatható. Az a cappella verzió pedig így hangzik:

Ebben a változatban talán még jobban hallható a legelső Mario játék, a Donkey Kong első pályájának zenei aláfestése (ami csupán néhány hang, de akkor is). Ha még mindig nincs meg, érdemes 1:27-től kezdve figyelni a basszust!

Bónusz videó: a Super Mario Odyssey legújabb zenés trailere pedig így hangzik realisztikus, akusztikus hangokkal:

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr1413106962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása