Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Megérkezett az új Tomb Raider első előzetese
Látványos lesz, az biztos. De vajon jó is?

Hosszas várakozás(?) után befutott végül az új Tomb Raider film első előzetese, amelyben Angelina Jolie helyett ezúttal az Oscar-díjas Alicia Vikander játssza majd az ifjú Lara Croftot. A történet, ahogy az egész film is nagyban hajaz a 2013-as videojáték rebootra, ami az első bemutatott képsorokból jól kivehető:

Látványos jelenetekben nem lesz hiány, azonban más pozitívumot sajnos nemigen lehet elmondani a filmről a fenti előzetes alapján. Az is erősen véleményes, hogy vajon eleve jó választás volt-e Alicia Vikander a főszerepre, aki bár számos filmben alakított zseniálisat, Lara Croft bőrébe bújni viszont egészen más tészta. Ahogy Michael Fassbender az Assassin's Creedben is csak bolyongott, úgy az unott Alicia sem itt fogja élete alakítását nyújtani.

A túltolt CGI sem feltétlenül tesz jót a filmnek, de azt legalább már tudjuk, hogy az eredeti videojátékhoz híven itt is bőven lesznek látványos akrobata mutatványok, ami azért mindig segít valamelyest, amikor a forgatókönyv/rendezés gyengélkedik egy filmben.

A film plakátja is elég érdekesen sikerült a hattyúnyakú Lara Crofttal.

Bár az új Tomb Raider film első blikkre nem túl meggyőző, azért ne írjuk le teljesen, könnyen érhetnek még minket kellemes csalódások is. A film valamikor jövő év márciusában érkezik a mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr3812880104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása