Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Itt vannak az első képek a Beyond Good and Evil 2-ből
Michel Ancel egy pofás tech demóban prezentálta a várva várt játék első képkockáit.

A Ubisoft az idei E3-on hivatalosan is leleplezte a Beyond Good and Evil régóta várt folytatását, azonban eddig mindössze csupán egy pazar CGI előzetes láthattunk, magát a játékot csak néhányan láthatták zárt ajtók mögött. Michel Ancel, a játék kreatív rendezője azonban most először megmutatta mindenki számára, hogyan is kell elképzelni az egyelőre még igen korai fázisban lévő játékot.

A No Man's Sky által learatatlan babérokra törő, történetében az első rész előzményeit bemutató játékról azonban továbbra sem tudjuk, hogy mikor és milyen platformokra fog megjelenni, bár valószínűsíthető, hogy a Final Fantasy XV-höz hasonlóan ezt se nagyon fogják elkapkodni…

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr4412616463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1349973572759 2017.06.25. 00:21:31

Mocskos kárpátmedence söpredék vagytok, meg fogtok hajolni az én Putyin uram előtt! Orbán csak az előfutára a dicsőséges orosz hősi nemzettudatnak!

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása