Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Jön az Age of Empires felturbózott változata
Minden idők egyik legnépszerűbb számítógépes stratégiája 4K-ban tér vissza.

Egészen félelmetes belegondolni, hogy az első Age of Empires már majdnem 20 éve jelent meg. A korszellemnek megfelelően jön is felújított változat, amit az E3 PC-s szekciójában jelentett be Adam Isgreen, a projekt kreatív vezetője.

A felújított változat 4k-ban érkezik, nagyon komoly grafikai ráncfelvarrást kap, zeneileg is megújul egy picit, a játékmenet is javul, szóval örülünk hevesen. Az új verzió kapott is egy előzetest, amelyből szépen kijön, hogy milyen változások lesznek:

A csomag részét fogja képezni a klasszikus változat is, tehát eredeti pompájában is élvezhetjük a hódítást.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr2512589679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2017.06.13. 13:03:59

Én az előzetes alapján nem látom, hogy miféle gameplay újítás lenne benne. Gondolom lesz hotkey, nagyob és jobb UI, zoom meg végtelen nagy csoport kijelölés. Ezen túl a videóból semmi más nem derül ki.

A soundtrackre meg miféle remaster kell? Az AoE CD audio minőségű volt, mert multisession-os korongon jött ki. Mai napig hallgatom a zenéjét...

2017.06.13. 14:03:30

Én pont arra számítok, hogy túl nagy változás nem lesz a játékmenetben, mert ha igen, az már nem az AoE lenne. Sok-sok órát játszottam a régi verzióval, de win10 alatt nem jól fut. Hátha játszható marad. Még meg is venném akkor.

Terézágyú 2017.06.14. 16:31:09

Én nagyon vártam, hogy valaki megcsinálja az AO1-et, az AO2 motorjával...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása